A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Дата: 19.06.2020 11:46
Кількість переглядів: 669

Відповідно до Указу Президента України від 18 червня 2020 року № 234/2020 в Україні установлено День фермера, який щорічно відзначатиметься 19 червня. Дата обрана не випадково, адже в 2003 році саме цього дня Парламентом було ухвалено Закон України «Про фермерське господарство».


З часу проголошення незалежності України фермерське господарювання започатковане як прогресивна форма підприємницької діяльності громадян у галузі сільського господарства. На Ковельщині нині створені та функціонують 76 фермерських господарств, які в основному спеціалізуються на виробництві продукції рослинництва, окремі – займаються тваринництвом. 

Кажуть, що фермер – не професія, а покликання бути господарем на землі. Відрадно, що представники фермерства  зарекомендували себе гарними господарями, дбають про раціональне використання найбільшого національного багатства, запровадження ефективних технологій агровиробництва, переймаються вирішенням питань соціального розвитку сіл. Вагомим є внесок фермерів у забезпечення продовольчої безпеки держави, створення робочих місць у сільській місцевості.

Тож з нагоди Дня фермера хочемо від душі подякувати керівникам та працівникам фермерських господарств за самовіддану працю, синівську любов до землі, значний внесок у соціально-економічний розвиток району, свідому, активну державницьку позицію.

Бажаємо, аби завжди щедрими врожаями під мирним небом колосились засіяні Вами ниви, щоб з року в рік вагомішою ставала підтримка держави. Міцного здоров’я Вам, благополуччя і щастя в родинах на многії літа.

З повагою,

голова районної ради Андрій Броїло

заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь