A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Спеціалісти комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області провели перевірку

Дата: 14.02.2020 12:03
Кількість переглядів: 695

      13 лютого 2020 року спеціалісти комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області з метою перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, допомоги одиноким матерям, створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, які проживають у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах; сімей учасників АТО та одиноко проживаючих громадян відвідали сім’ї, які проживають на території Білинської сільської ради.

       В ході здійснення обстеження начальник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Приступа склала акти перевірки цільового використання державної допомоги при  народженні дитини, де вказано умови, які створені для виховання розвитку дитини, перевірено наявність продуктів харчування та одягу відповідного віку. З батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо належного виховання батьківських обов’язків, недопущення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, ведення здорового способу життя.


        Психолог відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Аліна Тарасюк поспілкувалася з учасниками АТО та їх дружинами з метою здійснення первинного консультування сімей, вивчення соціально-побутових потреб для надання комплексу соціальних послуг. Зокрема адресної психологічної та юридичної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей.

         Завідувачка відділенням соціальної допомоги вдома Вікторія Хвіц та фахівець із соціальної роботи Олена Баховець провели планову перевірку роботи соціального робітника та обстежили умови проживання отримувачів соціальної послуги з метою визначення якості надання соціальних послуг згідно Державного стандарту та індивідуальних потреб підопічних. Провели перевірку належної підготовки будинків підопічних до опалювального періоду. Зі слів одиноких соціальний робітник завжди відгукується на всі прохання, оперативно їх вирішують. Були оформлені субсидії та завезені дрова. Зауважень на адресу соціального робітника не було. Літні люди лише дякували за таку роботу.

    


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь