A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулися урочистості з ногоди Дня захисника України

Дата: 13.10.2020 14:15
Кількість переглядів: 362

13 жовтня 2020 року голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, заступник голови райради Олександр Пасенковський взяли участь в урочистому заході з нагоди Дня захисника України, який відбувся  в Будинку культури  смт. Голоби.  


На святі  були присутні учасники антитерористичної операції, ветерани війни, рідні воїнів, керівництво селища, духовенство, представники трудових колективів підприємств, організацій та установ, громадськість селища.

До присутніх звернулися голова районної ради Андрій Броїло. Він  привітав учасників заходу із святом, відзначаючи, що День захисника України – це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати історичні перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували та відстоювали свободу та незалежність України. Побажав усім міцного здоров'я, миру, сімейного затишку та добра.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв, які віддали своє життя за кращу долю для усіх нас, за мирне небо, за Україну.

В знак шани та поваги,  голова Ковельської районної ради Андрій Броїло та заступник голови райради Олександр Пасенковський  рідним загиблих в АТО подарували букети квітів, а також, присутнім на заході рідним Героїв вручили посвідчення про присвоєння звання «Почесний громадянин Волині» (посмертно).

Відповідно до рішення Волинської обласної ради від 10.09.2020 №31/3, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові було присвоєно звання «Почесний громадянин Волині» (посмертно) загиблим (померлим) жителям Ковельського  району (учасникам АТО/ООС):

- Максимчуку Станіславу Вікторовичу, Герою України – загинув 27 липня 2014 року поблизу кургану Савур – Могили та села Степанівка Шахтарського району Донецької області  ;

- Редьковичу Павлу Миколайовичу – загинув 31 серпня 2014 року поблизу селища Георгіївка Лутугинського району Луганської області;

- Вишневському Олегу Миколайовичу – помер 22 лютого 2016 року через раптову зупинку серця під час несення служби в районі міста Мар’їнка Донецької області



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь