A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Працівники відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ковельської районної ради провели профілактичну роботу з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 21.10.2020 12:24
Кількість переглядів: 369

20 жовтня працівники відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ковельської районної ради провели профілактичну роботу з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, проживаючих на території Білашівської, Любитівської сільських рад.


        Фахівці відділу перевірили протипожежний стан у оселях, відмітили наявні недоліки, які можуть привести до пожежі та рекомендували усунути їх в найкоротші терміни. Так, як у кожній родині проживають діти, батькам нагадано про те, що не можна залишити своїх дітей без нагляду, особливо з ввімкненою побутовою технікою. Розповіли про небезпеку чадного газу і зробили акцент на необхідності систематичності перевірки печей.

На згадку про зустріч залишили дітям та дорослим інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням основних правил безпеки та екстреного номеру Служби порятунку 101.

        Принагідно працівники відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ковельської районної ради нагадують основні правила пожежної безпеки для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах:

  • Будьте обережні при використанні відкритого вогню. Пам’ятайте: розкладати багаття у помешканні (навіть тимчасовому, замкнутому та нежитловому) категорично заборонено!
  • Не куріть у ліжку. Куріння у стані алкогольного сп’яніння – одна з основних причин виникнення пожеж та трагедій на них.
  • Не захаращуйте горища горючими матеріалами.
  • Подбайте про розміщення негорючого листа перед топковим отвором печі. Не перегрівайте пічне опалення. Не залишайте розпалені печі, ідучи з дому.
  • Не розпалюйте печі легкозаймистими речовинами. Не зберігайте у помешканні легкозаймисті рідини і вибухонебезпечні речовини.
  • Не використовуйте саморобні електрообігрівачі.
  • Пильнуйте за дітьми, не залишайте їх без нагляду, ховайте від них сірники та запальнички.

 

 

Відділ соціальних служб для

сім’ї, дітей та молоді.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь