A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

17 волинян вже одужали ід COVID-19

Дата: 24.04.2020 12:52
Кількість переглядів: 257

Це та радісна новина, яка додає оптимізму та розуміння того, що всі зусилля, заради яких об’єдналася вся країна, в тому числі й Волинь, не марні.


Насправді перебувати на карантині другий місяць – непросто, і багато хто насправді втомився від цього. Масковий режим, обмежене пересування, самоізоляція, закриті парки, басейни та магазини. Дистанційне навчання та постійні запитання малечі, коли знову можна буде піти у дитсадок.

А ще – тривога за здоров’я близьких людей, переживання за медиків, які щодня борються за життя хворих, ризикуючи своїм власним. Це ті речі, які щоденно супроводжують нас, завдаючи як фізичного, так і психологічного дискомфорту.
Так, карантин вніс корективи у життя кожного з нас. Для одних воно наче сповільнилось та стабілізувалося, а інших змушує перебувати у щоденній напрузі та працювати майже без відпочинку.

Усі ми вже звикли до шаленого потоку новин про коронавірус, часом не дуже втішних. Ми не можемо знати напевне, як довго це триватиме або яким буде життя після карантину.

Але позитиву завжди є місце у житті. І ми знаємо, що це тимчасова ситуація, яка не буде тривати вічно, карантин закінчиться і згодом всі повернуться до звичного життя.

Та найбільше сьогодні радує те, що поступово, крок за кроком, спільними зусиллями нам вдається протидіяти поширенню коронавірусу. Найкращий доказ цьому – кількість наших співвітчизників, які вже побороли цю недугу. Їх – 504, серед них – 17 волинян.

То ж давайте і надалі дотриманням карантинних заходів підтримаємо наших медиків та збережемо життя своє та своїх рідних, аби щодня співвідношення тих, хто захворів і одужав від COVID-19, змінювалось на користь останніх.
Будьмо здорові, залишаймося позитивними та відповідальними.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь