A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова Ковельської районної ради привітав медиків

Дата: 19.06.2020 13:00
Кількість переглядів: 522

В цю неділю всі ми будемо вшановувати працівників однієї з  найблагородніших професій – медиків.  Особливо ми всі відчуваємо роль працівників галузі охорони здоров’я в час, коли весь світ охоплений пандемією  коронавірусу.  Але, на жаль,  карантинні обмеження не дали змогу цьогоріч провести урочисті заходи аби належним чином відсвяткувати День медичного працівника. Тому вітання відбувалися в обмежено дистанційному режимі. 


Тож сьогодні голова ковельської районної ради Андрій Броїло за дорученням керівництва Волинської обласної ради передав вітання та вручив Почесну Грамоту Волинської обласної ради Шум Ользі Петрівні, медпрацівниці Ковельського МТМО. А також користуючись нагодою, за посередництвом лікаря – епідеміолога Ковельського МТМО Анжели Шумин, подякував колективу лікувального закладу за роботу та побажав успіхів  в боротьбі за збереження здоров’я та життя людей.  

Оскільки в теперішньому часі керівництво району систематично  інформаційно контактує з Ковельським міськміжрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України»  та зокрема,  завідувачкою цієї установи Людмилою Маляр, з нагоди  професійного свята голова Ковельської районної ради Андрій Броїло доручив Людмилі Сергіївні вручити Почесну Грамоту Ковельської районної ради та Ковельської райдержадміністрації Катерині  Наумук,  помічнику  лікаря епідеміолога Ковельського міськміжрайонного відділу  ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України".   Також Андрій Петрович подякував усьому колективу за роботу, пов’язану з оперативним реагуванням на протидію епідеміологічній хворобі, та побажав аби уже ближчим часом уся країна перейшла до звичайного життя.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь