A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Тільки той, хто пам'ятає минуле, вартий майбутнього!

Дата: 12.05.2020 13:08
Кількість переглядів: 488

Вже зовсім мало залишилося  в живих воїнів  найстрашнішої  в історії людства ІІ світової війни. Війни, яка принесла горе майже  у кожну українську родину. Але діти війни та молодші покоління бережуть  пам'ять про своїх батьків, дідів – прадідів, про важкі повоєнні роки, про всіх тих, хто боровся з чужинською навалою на фронті  і в тилу.


Про всіх тих, хто  віддав своє життя заради майбутнього своїх сімей, родин, країни. Пам’ять про тих, хто відбудовував сплюндровану країну. І  хто б, як не відносився до самої дати 9 травня, але пам’ять про мільйонні жертви українського народу у ІІ світовій війні  ми повинні берегти завжди. На жаль цьогоріч через необхідність дотримуватися карантинних заходів, урочисті масові  заходи з нагоди 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні на Ковельщині  не проводилися. Натомість, представники органів місцевого самоврядування, державної влади, та бажаючі мали можливість, з дотриманням передбачених протиепідемічних обмежень, вшанувати пам’ять про полеглих покладанням квітів до обелісків, братських могил та могил невідомих солдатів.

Тож,  перебуваючи 9 травня 2020 року у селі Уховецьк, депутат Ковельської районної ради  Олександр Титомир та посадовці  місцевих закладів разом з настоятелем Свято – Троїцької церкви от. Іваном, виконуючи  вимоги карантину,  маючи захисні засоби на дотримуючись дистанції,   відслужили заупокійну молитву за загиблими воїнами та поклали квіти до підніжжя Братської могили та Пам’ятника односельчанам.  



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь