A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Про особливий самодіяльний театр ГО "Ддобродія в дії"

Дата: 09.01.2020 13:41
Кількість переглядів: 374

Нещодавно, напередодні Різдва творчо обдаровані люди з інвалідністю, учасники громадськї організації  «Асоціація «Добродія в дії» відтворили на сцені традиції Святвечора на Поліссі. Режисером – постановником цієї вистави став її голова Володимир Кравчук. Учасники цього дійства відтворили підготовку на Святвечір, де за традицією у кожній оселі готують 12 пісних страв.

На стіл кладуть сіно, накривають його полотняною скатертиною. У центрі столу - макітра із кутею. Поруч - колядник... Усі страви, що презентували на заході, на святковому столі - справжні: їх готували за домашніми рецептами. Олег та Богдана на сцені - брат та сестра. По життю - просто друзі. Все, що відбувається на сцені, перенесено з життя. За словами  Ольги Яренчук, прес - секретаря громадської організації,  в житті усі учасники дійства, як і в театрі, одна велика родина. Тому на Різдво завжди збираються разом.

Саме з початку створення цієї громадської організації голова Ковельської районної ради Андрій Броїло та голова Турійської районної ради Ольга Черен  є в числі їхніх найкращих партнерів, які й прибули в цей день аби разом розділити казку Різдва.

З прийдешніми новорічними та Різдвяними святами привітав присутніх голова райради Андрій Броїло. Окрім побажань здоров’я та всіх благ, Андрій Петрович зазначив, що ми всі і надалі повинні плекати нашу українську культуру, любити неньку Україну та життя.  А також подякував за стійкість духу та втілення в життя стародавніх українських традицій.

У фіналі вистави звучали колядки. Глядачі в залі не лише аплодували, а й колядували самі, дякували та вітали самодіяльних акторів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь