A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова райради взяв участь у засіданні міжвідомчої робочої групи

Дата: 10.01.2020 13:54
Кількість переглядів: 356

9 січня голова районної ради Андрій Броїло взяв участь у засіданні  міжвідомчої робочої групи з ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами, яке провів  заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

У засіданні також взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники територіальних підрозділів Національної поліції, Державної податкової служби.

На порядок денний було винесено питання про виконання  протокольного доручення голови обласної державної адміністрації від 28 грудня  2019 року №26 щодо виявлення нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами. Заступник голови райдержадміністрації, заступник голови міжвідомчої комісії Роман Кульцман поінформував, що Ковельською районною державною адміністрацією на виконання  зазначеного вищезазначеного протокольного доручення голови обласної державної адміністрації видано розпорядження голови райдержадміністрації від 02.01.2020 року №1  «Про утворення міжвідомчої робочої групи з ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами», яким  затверджено склад міжвідомчої робочої групи. Цим розпорядженням членів міжвідомчої робочої групи зобов’язано провести обстеження наявних автозаправних та автогазозаправних станцій. У разі виявлення фактів нелегальної торгівлі - вжити заходів відповідно до компетенції та повноважень щодо ліквідації незаконної діяльності. Крім того в селищні, сільські ради, включаючи ОТГ, скеровано запити щодо розміщення на підвідомчих їм територіях різного роду автозаправних станцій, комплексів (АЗС, АГЗП, бензинових, дизельних контейнерних блоків, пунктів, тощо). Також, проаналізовано зібрану інформацію за 2019 рік, згідно якої на території селищ, сіл, включаючи ОТГ Ковельського району автозаправні газові заправочні пункти (АГЗП) та дизельні контейнерні блоки (пункти) відсутні.

Під час засідання було вирішено рекомендувати органам місцевого самоврядування району при виявленні самовільно влаштованих на підвідомчій території об’єктів підвищеної небезпеки й потенційно небезпечних об’єктів, включаючи АЗС та АГЗП, інформувати службу «102» для вжиття в терміновому порядку низки заходів, щодо законності їх розміщення та функціонування; міжвідомчу робочу групу зобов’язано посилити роботу з виявлення, протидії та ліквідації нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами.


За матеріалами Ковельської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь