A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали добровольців Ковельщини

Дата: 13.03.2020 14:56
Кількість переглядів: 252

 

14 березня ми відзначаємо День українського добровольця – дату, покликану навіки закарбувати в народній пам’яті героїзм тисяч українських синів і дочок, які у 2014 році стали на захист рідної землі, територіальної цілісності та незалежності своєї країни за покликом серця, не чекаючи наказів, не маючи іноді навіть зброї та необхідних знань і вмінь. Нині більшість добровольців уже у складі Збройних сил України продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.


Напередодні цього свята, 13 березня, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло та заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман зустрілися з добровольцями, які проживають на території району. Андрій Петрович, звертаючись до присутніх,  висловив вдячність всім добровольцям, які різні за професіями, віком і віросповіданням, але єднало їх щире прагнення захищати територіальну цілісність держави .

«Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску добровольців у відстоюванні незалежності та територіальної цілісності України. Адже саме добровольчі підрозділи були на війні з перших днів, і саме завдяки їм вдалося зупинити розповзання агресії по всій країні. Вони не лише зупинили ворога, але і показали йому, що українці вміють воювати і захищати»  – сказав керівник райради.

За особисту мужність, самовідданість, патріотизм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадянську позицію та з нагоди Дня українського добровольця керівники району нагородили почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації бійців 8-го окремого батальйону "Аратта"  Української добровольчої армії Тараса Данилюка та Павла Оніжука.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь