A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

У Ковелі рятувальники відпрацювали навички деблокування людей із салонів пошкоджених транспортних засобів та з-під автомобіля

Дата: 12.11.2020 14:59
Кількість переглядів: 305

11 листопада у Ковелі рятувальники відпрацювали навички деблокування людей із салонів пошкоджених транспортних засобів та з-під автомобіля.


Фахівці ДСНС практикувалися виймати постраждалих із понівечених транспортних засобів за допомогою спеціального аварійно – рятувального обладнання, яким укомплектована спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого типу САРМ-Л на базі шасі FORD RANGER. В його комплектацію входить: гідравлічне аварійно-рятувальне обладнання (різак, розжим, домкрати), пневматичне аварійно-рятувальне обладнанням (пневматичні подушки), первинні засоби пожежогасіння, системи стабілізації пошкоджених транспортних засобів, аварійно-рятувальні засобами малої механізації, шанцевий інструмент, засоби навігації та оповіщення, освітлювальна установка, аварійно-сигнальні ліхтарі та допоміжне обладнання.

Особливу увагу працівники Служби порятунку звернули на способи деблокування потерпілих з автомобіля та в правильності їх виконання. Також розглянули всі можливі ризики та особливості даних аварійно-рятувальних робіт. І кожен з бійців мав змогу потренуватись та вдосконалити свої навички, адже такі навчання підсилюють готовність і спроможність підрозділів ДСНС до дій за призначенням.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь