A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Звернення голови Ковельської районної ради та заступника голови Ковельської районної державної адміністрації з нагоди 76-ї річниці вигнання нацистів з України

Дата: 28.10.2020 10:05
Кількість переглядів: 250

Дорогі ветерани Другої світової війни!

Шановні жителі Ковельщини!

28 жовтня 2020 року ми відзначаємо 76-ту річницю вигнання нацистів з України. У цей день вшановуємо пам’ять усіх полеглих героїв, які у роки Другої світової війни ціною власного життя виборювали мир на українській землі. Щиро вклоняємося нашим ветеранам, усім доблесним захисникам Вітчизни, фронтовикам, учасникам національно-визвольного руху за найдорожче, що дісталось нам у спадок, – мирне небо й можливість будувати незалежну Українську державу.


Ця дата назавжди залишиться у пам’яті народу, адже немає в нашій країні родини, яка б не втратила рідних під час нацистської навали і окупації. Ціною неймовірних зусиль, ціною мільйонів життів нам вдалося зупинити агресора – кожен клаптик отчої землі рясно политий кров’ю наших захисників і мирних жителів. Тим, хто загинув і тим, хто вижив ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. Наша безмежна вдячність Вам, дорогі ветерани, за жертовність та мужність у боях, за тяжку працю у повоєнні роки, за незламність та віру в перемогу добра.

Нажаль, сьогодні, нащадкам ветеранів Другої світової війни, таким же, як і вони, сміливим і відважним воїнам, патріотам, знову зі зброєю в руках доводиться захищати Україну від зовнішнього агресора. Ми свято віримо у те, що зможемо відстояти нашу незалежну і соборну державу!

Щиро дякуємо всім ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби, сучасним героям за самовідданість, любов до Батьківщини. Низький уклін Вам! І вічна пам'ять усім полеглим в боротьбі з нацистськими поневолювачами.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Андрій Броїло, заступник голови районної ради

Роман Кульцман, заступник голови райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь