A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відвідали ветеранів війни

Дата: 29.10.2020 15:16
Кількість переглядів: 315

28 жовтня  Україна відзначає важливу дату у своїй історії — День визволення від фашистських загарбників, національне свято, пов'язане з вигнанням військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.


У День визволення України від фашистських загарбників, як і під час травневих свят, відбувається вшанування ветеранів, а також тих, хто віддав життя, виганяючи нацистів за межі України в лавах Червоної чи Української повстанської армії. Меморіальні заходи, зокрема, проводять біля могил Невідомого солдата. Проте епідемії коронавіруса   на сьогодні не дозволяє всім разом зустрітися.

Тож нещодавно голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, заступник голови райради Олександр Пасенковський  та голова ветеранської організації Валентина Січкар відвідали учасників ВВВ Флора Романюка (с. Будище) та Якова Чуля (с. Ворона), який на днях відсвяткував свій День Народження.

В розмові з ветеранами Андрій Броїло  зазначив, що всі ми пам’ятаємо про  героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь