A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулося засідання комісії з питань вивчення умов надання та підтвердження права на отримання кредиту по Програмі «Власний дім» для жителів сіл Ковельського району.

Дата: 26.05.2020 15:21
Кількість переглядів: 352

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у засіданні комісії з питань вивчення умов надання та підтвердження права на отримання кредиту по Програмі «Власний дім» для жителів сіл Ковельського району.


Засідання комісії проводив депутат райради Андрій Мигуля. Участь у засіданні взяли заступник голови Ковельської РДА Роман Кульцман та члени цієї комісії: депутати райради Володимир Андросюк, Георгій Корнієвський, Дмитро Матвіюк, Святослав Волошук; начальник відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Лариса Білинська, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк, заступник начальника управління – начальник відділу соціальної допомоги управління соціального захисту населення РДА Лариса Шиндирук.

Присутні розглянули питання погодження кандидатур для оформлення списків громадян – жителів сіл, селищ Ковельського району, які потребують отримання кредиту у 2020 році на будівництво (реконструкцію) та купівлю індивідуального житла по Програмі «Власний дім».

Голова комісії Андрій Мигуля повідомив, що  по Програмі «Власний дім» на 2020 рік було виділено кошти на загальну суму 221,540 тис.грн..

Так, в рамках засідання члени комісії розглянули 6 звернень індивідуальних забудовників, які надійшли від сільських, селищних рад району.

Нагадуємо, що напередодні засідання, Андрій Броїло разом з головою вищезазначеної комісії Андрієм Мигулею, секретарем комісії Ларисою Білинською провели обстеження  домоволодінь, господарі яких звернулися  за отриманням кредиту по Програмі «Власний дім». 

В завершення засідання комісії  до списку громадян – жителів сіл, селищ району, які потребують кредитування по цій Програмі в 2020 році, ввійшли жителі сіл Тойкут, Білин, Любитів, Доротище, Воля – Ковельська, та виділено кошти в сумі 271,5 тис. грн..

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь