A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно – територіальної реформи

Дата: 26.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 382

Сьогодні, під головуванням депутата Ковельської районної ради Георгія Корнієвського, відбулося засідання  постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно – територіальної реформи. Участь у засіданні взяли члени постійної комісії – депутати Іван Абрамчук, Іван Сорока, Микола Кудацький  та запрошені - заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Роман Кульцман, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк, т.в.о. начальника Ковельського ВП ГУНП у Волинській області Аркадій Найдич; заступник начальника відділу організації несення служби в місті Ковель Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції  Сергій Цигульов; начальники управлінь, відділів, секторів та служб районної державної адміністрації.


До порядку денного засідання комісії ввійшли наступні питання: Звіт голови РДА щодо виконання делегованих Ковельською районною радою повноважень у 2019 році; Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області на території району за  2019 рік; Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року № 30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік».

Засідання супроводжувалося активним обговоренням питань порядку денного. По завершенню комісії всі проєкти рішень було погоджено та рекомендовано до розгляду на сесії районної ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь