A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

«Селфі в Інтернеті — жарт чи небезпечний ризик?»

Дата: 06.02.2020 16:21
Кількість переглядів: 1024

       Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет  — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, спілкуються, вибудовують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього.


        З метою сформувати в учнів закладів загальної середньої освіти уявлення про актуальні ризики в Інтернеті, пов’язані з надсиланням власних фото та відзначення Всесвітнього дня безпечного Інтернету 04 лютого 2020 року на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів "Доротищенська гімназія" с. Доротище  було проведено виховний захід з учнями начальником відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Оленою Приступою, психологом Аліною Тарасюк, начальником служби у справах дітей Ковельської  райдержадміністрації Сергієм Ілюшиком та спеціалістом служби у справах дітей Любов’ю Шульгач на тему:  «Селфі в Інтернеті — жарт чи небезпечний ризик?».

          Учні 7-9 класів ознайомилися з правилами безпеки в Інтернеті, з новими термінами: «кібербулінг» та «онлайн-грумінг», працювали в групах, де обговорювали конкретні ситуації та дізналися, як слід діяти та де можна отримати допомогу у разі виникнення небезпеки.

           В результаті проведеного заходу дійшли висновку, що  Інтернет — це лише інструмент, яким ми користуємось, щоб отримати відповіді на свої питання, підготувати реферат та доповідь, спілкуватися з друзями, рідними через величезні відстані, але користуватися ним потрібно із розумом.

 

Відділ соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді комунальної установи

центр надання соціальних послуг

Ковельської районної ради

    


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь