A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 03.02.2020 16:22
Кількість переглядів: 343

Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, за участю заступника голови районної ради Олександра Пасенковського сьогодні, 3 лютого, відбулась чергова оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району.

Про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації  проінформував заступник начальника Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Олександр Дерев'янчук. 


Олександр  Володимирович закцентував увагу присутніх на необхідності активізації профілактичної та інформаційної діяльності серед населення щодо запобігання загибелі людей від пожеж, позаяк в області лише протягом січня цього року  загинуло 9 осіб. І хоча в Ковельському районі у зазначений період не сталось трагічних випадків, це не повинно стати приводом для самозаспокоєння. Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та служб району у стислі терміни спільно з селищними, сільськими головами вжити додаткових заходів щодо профілактики пожеж в житловому секторі, в місцях масового перебування громадян.   Тим паче, що до цього спонукає Указ Президента України від 24 грудня 2019 року № 948/19 «Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні». Зокрема, Роман Ярославович, наголосив на необхідності проведення подвірних обходів одиноких громадян похилого віку, неблагополучних сімей, а також активізації інформаційної діяльності в закладах загальної середньої освіти.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович у своєму виступі надала інформацію  про стан фінансування соціальних виплат в районі. Посадовець відзначила, що працівниками управління активно здійснюється верифікація призначених субсидій, пільг та допомог  відповідно до завдань та порядків, визначених Урядом. Найближчим часом, після отримання відповідного програмного продукту, проводитиметься перерахунок розмірів житлових субсидій у зв’язку із зміною ціни на газ.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук зазначила, що у  зв’язку із зростанням захворюваності на ГРВІ, відділом здійснюється моніторинг стану відвідуваності учнями закладів загальної середньої освіти району. Зважаючи на динаміку захворюваності в  ЗЗСО І-ІІ ст «Гішинська гімназія» навчальний процес із 3 лютого відновлено, а в  ЗЗСО І-ІІІ ст. «Любитіський ліцей імені Лесі Українки»  карантинні заходи продовжено до 4 лютого включно.

В ході розгляду зазначених вище питань порядку денного заступником голови райдержадміністрації Романом Кульцманом дано конкретні доручення посадовцям, визначено терміни виконання. (Ковельська РДА)

Click to enlarge image IMG_6491.JPG


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь