A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні освітяни, учні, батьки.

Дата: 01.09.2020 09:26
Кількість переглядів: 936

У яскравій вишиванці з чорнобривців, айстр і жоржин перший вересневий день врочисто сповіщає про початок нового навчального року. Відрадно, що нинішній День знань, який, без перебільшення, є всенародним святом, велика шкільна родина Ковельщини зустрічатиме, як і належить, у стінах великих і малих, таких рідних шкіл, дошкільних навчальних закладів, які, за час карантину дуже скучили за своїми господарями – допитливими, веселими й гамірними  учнями, вихованцями, мудрими вчителями, наставниками, усім персоналом закладів освіти.


Радість учнівських й педагогічних колективів розділяють й батьки, які дуже хотіли, аби перший дзвоник для їхніх дітей не лунав онлайн, і також мріють забути про дистанційну форму навчання. Віриться, що маленькі і юні жителі Ковельщини здобуватимуть освіту в безпосередньому спілкуванні з вчителями, вихователями, ровесниками. Збереження їхнього здоров’я, життя і надалі залишається пріоритетом в діяльності держави. Тому важливим є максимальне дотримання усіма учасниками освітнього процесу рекомендацій в умовах адаптивного карантину.

Районна влада, органи місцевого самоврядування при підтримці педагогів, батьківської громадськості, меценатів підготували ліцеї, гімназії, заклади дошкільної освіти до нового навчального року, дбаючи, аби усі, хто там навчається й працює, почувались комфортно. А ще – щоб мали більше  сучасних технічних засобів для навчання, належні умови для розвитку творчих здібностей, фізичного вдосконалення та професійної орієнтації дітей і юнацтва, від сьогоднішніх успіхів яких залежить майбутнє нашого краю і України. 

Від душі зичимо усім винуватцям свята, аби цьогорічна подорож до країни знань була захоплюючою, сповненою нових відкриттів, радості і, водночас, взаємної турботи про здоров’я один одного. Миру, віри у свої сили, щедрих творчих успіхів та багато нових підкорених висот бажаємо усім вам у 2020-2021 навчальному році. В добру путь, дорогі друзі, і щасти вам доле в усьому!

З повагою

Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради

Роман Кульцман, заступник голови Ковельської райдержадміністрації

Ірина Ревейчук, начальник відділу освіти Ковельської райдержадміністрації

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь