A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відкритий діалог з молоддю, яка перебуває на обліку в Центрі пробації

Дата: 08.12.2020 16:32
Кількість переглядів: 281

8 грудня 2020 року у рамках співпраці на базі Ковельського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» за участі психолога відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді комунальної установи центр надання соціальних послуг Аліни Тарасюк та психолога відділу пробації Марини Муравчук  відповідно до плану проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» було проведено відкритий діалог з молоддю, яка перебуває на обліку в Центрі пробації.


    Основним завданням акції є проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до домашнього насильства. Цільова аудиторія таких заходів охоплює всі категорії суспільства. І суб’єкти пробації не є винятком. Адже засуджені особи, які перебувають на обліку в органах пробації, не завжди є агресорами, а часто виступають і в ролі жертв. Учасникам діалогу було роз’яснено про види домашнього насильства та кримінальну відповідальність, яка наступає після його вчинення. Також було наголошено на необхідності конструктивного вирішення конфліктних ситуацій.

    Під час зустрічі було проведено профілактичну  бесіду умовно засудженим особам щодо агресивної поведінки відносно дітей, які є найбільш незахищеною і уразливою частиною сім’ї, що повністю залежить від дорослих. Під час зустрічі психолог Аліна Юріївна наголосила молоді, яка перебуває на обліку в Центрі пробації про недопустимість вчинення домашнього насильства, попередження шкідливих звичок та вчинення повторних правопорушень, також надано аргументовані відповіді на поставлені питання.

 

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

комунальної установи центр

надання соціальних послуг.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь