A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова районної ради Андрій Броїло взяв участь у щотижневій оперативній нараді

Дата: 10.03.2020 16:32
Кількість переглядів: 282

Сьогодні, 10 березня 2020 року, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у щотижневій оперативній нараді  з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій, яку провів  заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.


Про підсумки виконання місцевих бюджетів за січень - лютий 2020 року проінформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк. Світлана Семенівна зазначила, що до місцевих бюджетів району за підсумками 2-х місяців поточного року надійшло понад 4,3 млн. грн. власних доходів, що становить 136,5 відсотків, понад план одержано 1,2 млн. грн. Виконані усі місцеві бюджети району. Надходження у порівнянні з відповідним періодом минулого року зросли на 104,9 %, або на 0,2 млн. грн. В повному обсязі забезпечено виконання планових показників районного  бюджету, де залучено понад  1,5 млн. грн. власних доходів.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович доповіла про стан фінансування соціальних виплат. Загалом за березень місяць профінансовані державні соціальні допомоги у розмірі 8 млн. 302 тис. грн., в т.ч. фінансуються будинок сімейного типу та прийомні сім'ї у розмірі 152 тис. грн., профінансовані субсидії і пільги на придбання твердого палива, скрапленого газу та житлово-комунальні послуги 2 млн. 295 тис. грн. (За матеріалами Ковельської РДА)

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь