A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася сесія районної ради.

Дата: 21.12.2020 11:30
Кількість переглядів: 373

У п`ятницю , 18 грудня, відбулася чергова друга сесія Ковельської районної ради восьмого скликання під головуванням очільника районної ради В`ячеслава Шворака .


В роботі пленарного засідання взяли участь 34 депутати районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації , керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, працівники виконавчого апарату районної ради та представники ЗМІ.

Зважаючи на те, що сесія відбувалася напередодні свята Миколая Чудотворця, а також перед циклом Новорічно - Різдвяних свят , привітати депутатський корпус районної ради прийшли працівники закладів  культури району та аматорський народний хор  «Вишиванка».

Також голова районної ради В`ячеслав Шворак вручив відзнаку адвокатці  Чих Ользі  Василівні з нагоди професійного свята Дня адвокатури.

Загалом до порядку денного цієї сесії було внесено 38 питань. Окрім цього, правом подати депутатський запит скористались представники районної ради Володимир Андросюк та Михайло Шлапай.

Серед найголовніших питань, що були розглянуті  на цьому засіданні,  були питання, що стосувались внесення змін до районних бюджетів, як Ковельського району так і бюджетів районів, що ліквідувались. Також депутатами було ухвалено головний кошторис району на 2021 рік.

Окрім цього, на цій же сесії представницький орган Ковельщини розпочав процедуру реорганізації Турійської, Старовижівської, Любомльської , Шацької, Ратнівської районних рад, юридичні особи  яких припиняються шляхом приєднання до Ковельської районної ради.

Дещо дискусійним було питання «Про затвердження Регламенту Ковельської районної ради 8 скликання», інформував з якого керуючий справами  районної ради Андрій Броїло.

Тривалим було обговорення питання про передачу в комунальну власність Любомльської територіальної громади, комунального некомерційного підприємства Любомльське ТМО Любомльської районної ради. Ініціатором розгляду цього питання саме на цій сесії був голова бюджетної комісії , депутат Ковельської районної ради Ігор Олексійович Торба. Після обговорення  та виступів представників всіх депутатських фракцій , депутати погодили передачу лікувального закладу у відданя Любомльської міської ради.

У «Різному» депутати підтримали звернення Ковельської районної ради до Президента України, Прем`єр-міністра України та місцевих рад Волинської області щодо належних заходів боротьби з  пандемією СОVID-19 та її наслідками. Ініціатором такого звернення був депутат районної ради Володимир Андросюк.

Також було розглянуто заяву голови бюджетної комісії депутата районної ради Ігоря Торби, про складання ним депутатських повноважень. Підставою такого звернення депутата стало рішення Любомльської міської ради про затвердження  Ігоря Олександровича на посаді керуючого справами, секретаря Любомльської міської ради.

Виконанням Державного гімну було завершено роботу 2 сесії районної ради.

Нагадуємо відвідувачам сайту, що з результатами голосування можна ознайомитись на сайті Ковельської районної ради  https://kovelska-rayrada.gov.ua  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь