A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Працівники Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели інструктаж з учнями Люблинецького ліцею

Дата: 23.12.2020 08:51
Кількість переглядів: 381

22 грудня, працівниками Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області, було проведено інструктаж з учнями Люблинецького ліцею, під час якого основна увага була приділена правилам поведінки на кризі.


Рятувальники також наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки під час використання піротехнічної продукції, розповіли основні вимоги при влаштуванні святкової ялинки та нагадали алгоритм дій під час застосування вогнегасника.

Додатково учням  були показані навчальні відеоролики, які дали змогу наглядно переконатись - до чого призводить нехтування елементарними правилами безпеки.

На завершення заходу учні отримали від працівників Служби порятунку пам’ятки з правилами безпечного поводження на водних обєктах взимку та порадами з надання допомоги постраждалим на льоду. Рятувальники впевнені – лише дотримання елементарних правил допоможе уникнути лиха.

 

При виникненні надзвичайної події, або ви стали свідком такої – не зволікайте, телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь