A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

22 січня –День Соборності України.

Дата: 22.01.2021 08:29
Кількість переглядів: 176

Сьогодні, 22 січня, ми відзначаємо національне свято - День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році на площі біля Софії Київської відбулась доленосна для всіх українців подія - урочисте проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Українці завжди мріяли про незалежність, соборність і власну державність, тож ця подія стала першим реальним кроком до формування сучасної України.


Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків. Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.                                                                                                                                        

Шановні жителі Ковельщини прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Соборності України!  Зичим усім здоров’я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

 

З повагою

Голова районної ради В`ячеслав Шворак

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь