A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

В районній раді розглянули питання щодо відновленя курсування приміського потяга«Ковель-Ягодин».

Дата: 05.02.2021 13:57
Кількість переглядів: 365

5 лютого голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак спільно із заступником РДА Романом Кульцманом провели зустріч з представниками «Укрзалізниці», та керівниками ОТГ, де здійснюються пасажирські перевезення.

Від «Укрзалізниці»  участь у нараді взяли:  начальник пасажирського сектору виробничого структурного підрозділу "Рівненська дирекція залізничних перевезень" Павло Александрук , начальник станції Ковель Руслан Александрук та депутати Ковельської районної ради Володимир Андросюк,  Андрій Броїло та Юрій Кондратович.


Основне питання – це відновлення курсування приміського  потяга  «Ковель-Ягодин». Нагадуємо, що залізничне сполучення було призупинено у березні минулого року у зв`язку з введенням карантинних заходів.

Представники «Укрзалізниці»  наголосили, що першочергове відновлення приміських поїздів відбувається на дільницях де територіальними громадами позитивно  вирішується  питання відшкодування збитків за пільгові перевезення громадян. Рівненська дирекція залізничних перевезень готова йти на зустріч місцевим громадам , щоб спільними зусилями вирішувати  важливі  для громади питання щодо здійснення відшкодувань за пільгові перевезення.

В результаті обговорення дійшли  згоди  про те, що кожна громада де здійснюються пасажирські перевезення, на сесії прийме  рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти  на відшкодування  пільгових перевезень населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь