A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Поїздка до КНП «Старовижівська центральна районна лікарня».

Дата: 05.03.2021 09:01
Кількість переглядів: 321

4 березня голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та заступник голови районної ради Андрій Броїло перебували з робочим візитом у КНП «Старовижівська центральна районна лікарня», де зустрілися з головним лікарем установи Тетяною Свіржевською.

Так, керівництво райради спільно з селишним головою Василем Камінським та депутатом районної ради Михайлом Шлапаєм ознайомились із діяльністю лікувального  закладу, зокрема, оглянули хірургічне, терапевтичне, пологове, реанімаційне відділеня та операційний блок. Головний лікар Тетяна Свіржевська , яка до речі, також є депутатом Ковельської районної ради, розповіла про діяльність закладу та озвучила проблемні питання, які потребують першочергового вирішення. Посадовці поцікавилися створенням належних умов для лікування хворих, ознайомилися з умовами роботи наданням медичних послуг, поспілкувалися з медичним персоналом та пацієнтами.

Користуючись нагодою керівники району привітали головного лікаря Тетяну Свіржевську та директора КНП “Старовижівський центр первинної медичної допомоги”  Наталію Капітулу зі святом  8 Березня,  вручили подяки та квіти і побажали всім міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, миру, добра і злагоди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь