A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Візит в Поворську сільську раду.

Дата: 10.03.2021 21:02
Кількість переглядів: 244

Сьогодні голова райради В`ячеслав Шворак та заступник голови Андрій Броїло здійснили робочу поїздку до Поворської сільської ради і зустрілись з сільським головою Інною Бондарчук.

У ході робочої поїздки посадовці зустрілися із сільським головою Інною Бондарчук  обговорили стан та перспективи розвитку громади, пріоритетні завдання на найближчий час.

 

Посадовці відвідали установи бюджетної сфери, зокрема, загальноосвітню школу, дитячий садочок, амбулаторію загальної практики сімейної медицини, бібліотеку,  поцікавились рівнем забезпечення установ та проблемами, які виникають у роботі закладів.  

Окрім цього, посадовці мали можливість ознайомитись з ходом  ремонтних робіт, які проводяться в приміщенні колишньої  протитуберкульозної лікарні.

Приміщення якої порівняно недавно передано з обласної власності в комунальну власність Поворської громади. Як сказала сільський голова Інна Бондарчук, згідно з ухваленого сільською радою рішення невдовзі відбудеться переміщення амбулаторії до колишнього приміщення протитуберкульозної лікарні.

В ході робочої поїздки посадовці також побували на об`єкті незавершеного капітального ремонту сільського будинку культури. Як зазначив голова райради В`ячеслав Шворак районна рада докладе максимум зусиль аби в цьому приміщенні запрацював заклад культури.

Під час робочої поїздки сільський голова Інна Бондарчук  ознайомила колег райради з перспективним планом розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь