A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

"Весна-як жінка. Жінка-як весна". 

Дата: 11.03.2021 14:04
Кількість переглядів: 698

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Тому і назва урочистого заходу в селі Доротище була відповідною - "Весна-як жінка. Жінка-як весна"


Це свято для панянок було особливим, адже всю картину дійства, що відбувалася на сцені відтворили самі чоловіки. Та й ініціатором та організатором цього свята став заступник голови Ковельської районної ради  Андрій Броїло. Це й не дивно.  Адже, будучи корінним жителем місцевої громади  та маючи велике жіноче рідне товариство вдома, він разом зі своїми однодумцями, а саме викладачем Ковельської школи мистецтв Анатолієм Сроліком, колишнім вчителем Іваном Мацюком, вчителем Доротищенської гімназії  Петром Косариком, спеціалістом – землевпорядником Анатолієм Прадійчуком, аматором сцени Петром Семенюком, директором підприємства «СантехБуд» Володимиром Качалаєм, а також маленькими помічниками – школярами: Назарієм Броїлом, Максимом Васютичем, Михайлом Борисюком, Антоном Семенюком та Дмитром Прадійчуком і ведучими заходу Максимом Шевчуком та Романом Мар’юсіком, перетворили звичайний буденний сільський день на свято.

Зі сцени лунали привітання, захоплення прекрасною половиною людства, висловлене у поетичних  рядках, музичних творах та жартах, грі троїстих музик. Глядачі з піднесеним настроєм та оплесками вітали кожен виступ чоловіків.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь