A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

З Україною в серці

Дата: 15.03.2021 09:47
Кількість переглядів: 269

14 березня – День українського добровольця.  Рішення про відзначення цього свята було ухвалене з метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань. Саме у ці дні українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.


Адже, добровольці – це ті, хто за своїми морально-етичними якостями і вихованням першими пішли захищати цілісність нашої держави. Вони приклад справжньої мужності і героїзму. Адже саме вони першими одразу з Майдану пішли на схід і живою стіною стали проти ворога. Це кращі з кращих синів та дочок  України.

Вкрай важливим сьогодні є збереження світлої пам'яті про героїв-добровольців, адже поки жива пам'ять про тих, хто зробив перший мужній крок на захист України в тяжкий для неї час, хто віддав найцінніше – своє життя, доти не згасне воля до боротьби за наше майбутнє, майбутнє наших дітей.

Тож  вшановуючи і поважаючи наших захисників та пам’ять про них у Ковелі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця. Так вранці, 14 березня, центральними вулицями міста від пам’ятника                          Т. Шевченку до пам’ятника «Борцям за волю України» відбувся Марш патріотів. До численної колони  добровольців, військовослужбовців, ліцеїстів, духовенства, небайдужих громадян долучилися і представники районної та міської влади, серед яких: заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, заступник голови Ковельської РДА  Роман Кульцман, Ковельський міський голова Ігор Чайка, секретар міської ради Оксана Багнова, депутати районної та міської рад та інші.

На завершення заходу учасники вшанували світлу пам’ять загиблих в російсько – українській війні хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели пам’яті загиблим землякам — учасникам антитерористичної операції і монументу борцям за волю та незалежність України.

Шануймо і поважаймо наших захисників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь