A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Творити добро - почесний обов'язок

Дата: 15.03.2021 16:57
Кількість переглядів: 569

Здавалося б, творити добро й робити добрі справи та вчинки простіше простого. Адже це не вимагає від людини жодних надприродних зусиль. Це поклик  душі, коли ти просто не можеш вчинити інакше, окрім як допомогти своєму другові, батькам, а навіть і просто сторонній людині, якій потрібна допомога.  Як у Святоми писанні: “що ви зробили одному з малих цих, Мені зробили”. Адже, рости у  Христі - це творити добро. І час посту – це час для доброї справи. 


Громадська організація «Храм надії» однолітка неоголошеної російсько – української війни. З перших днів початку війни, Ковельська районна рада разом з громадською організацією почали займатися волонтерською діяльність. Навіть важко перерахувати, скільки тон допомоги уже зібрано та передано на передову бійцям АТО/ ООС. На сьогодні, майже щотижня учасники організації збирають допомогу для військових, виготовляють маскувальні сітки. 

Сьогодні заступник голови районної ради Андрій Броїло та депутат районної ради Віталій Власов завітали до волонтерів громадської організації.  В розмові з Надією Орловою та Світланою Карпук представники райради дізналися про ситуацію,яка на цей час склалася щодо  передачі  продовольства  та інших необхідних предметів і матеріалів в зону проведення бойових дій для наших військовослужбовців. А також поцікавилися, що на сьогодні першочергово потрібно для наших бійців на Сході. Активісти  цієї організації  в теперішньому часі займаються виготовленням маскувальних сіток для потреб збройних сил України. Користуючись нагодою, народні обранці взяли участь у виготовленні сітки та пообіцяли  матеріально підтримати громадську організацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь