A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча поїздка голови райради у Смідинську ОТГ.

Дата: 23.03.2021 16:20
Кількість переглядів: 293

Голова райради В`ячеслав Шворак та заступник голови Андрій Броїло здійснили робочий візит на територію Смідинської об’єднаної територіальної громади.

Разом із сільським головою Оксаною Піцик  посадовці обговорили стан та перспективи розвитку громади, низку актуальних питань життєзабезпечення бюджетних установ, пріоритетні  завдання на найближчий час.

Під час зустрічі очільниця громади ознайомила посадовців з  роботою об’єктів, що розташовані на території с. Смідин. Зокрема:  загальноосвітньою школою; місцевою пожежною охороною; центром культури та дозвілля, спорту та туризму.

Кожна установа приємно вразила своїх гостей охайністю, оригінальністю, іноваційністю в підходах до роботи. Як зазначила Оксана Іванівна за ці роки на посаді сільського голови їй, разом з командою, вдалося залучити чимало коштів на розвиток громади, а головне їх ефективно освоїти. На цьому етапі серед багатьох планів сільського голови- правове навчання населення громади.

Окрему увагу у рамках робочої поїздки приділено  наповненню сільського бюджету, земельним питанням а також вивченню інших проблемних питань та можливих шляхів їх вирішення.

На завершення поїздки В`ячеслав Шворак подякував за конструктивну розмову і наголосив, що районна рада залишається вашим партнером, ми завжди допоможемо і підтримаємо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь