A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова райради з робочим візитом відвідав Заболоттівську селищну раду.

Дата: 25.03.2021 20:06
Кількість переглядів: 244

Сьогодні, 25 березня, голова районної ради В`ячеслав Шворак та заступник голови  Андрій Броїло провели виїзну зустріч із головою Заболоттівської селищної ради Валерієм Свіржевським.

На зустрічі були присутні депутати районної ради Олена Штик, Петро Шинкарук, депутати місцевої ради, представники медицини, культури та освіти, місцеві жителі.

Селищний  голова  розповів і про позитивні, і про проблематичні аспекти життя Заболоттівської громади. З’ясовано основні проблемні питання, які потребують нагального вирішення для діяльності ОТГ. Основні з них це: функціонування Заболоттівської районної лікарні, меліорація земель,  ремонт доріг, питання соціального характеру.

У ході візиту посадовці відвідали об’єкти соціальної інфраструктури: Заболоттівську районну лікарню, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання  територіального центру соціального обслуговування, Заболоттівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат.

Особливу увагу посадовці пред’явили КП «Заболоттівська районна лікарня. Делегація відвідала в лікувальному закладі стаціонарне і поліклінічне відділення. Поспілкувались з керівником закладу Ніною Свіржевською. В ході зустрічі представники районної ради озвучили інформацію про те, що на сесії районної ради було ухвалене звернення до Ратнівського селищного голови та депутатів Ратнівської селищної ради стосовно приєднання Заболоттівської та Самарівської лікарень до Ратнівської центральної лікарні.

Голова райради В`ячеслав Шворак підсумував, що спілкування  з жителями громади вже стало доброю традицією. Під час цих виїздів ми  чуємо найважливіші питання, потреби та сподівання територіальних громад. Дедалі більше переконуємось, що саме така пряма взаємодія є запорукою своєчасної реакції на найактуальніші для громади проблеми, аби разом іх вирішувати.

На прикінці наради голова райради  подякував  присутнім за конструктивний діалог та висловив  сподівання, що сьогоднішня зустріч принесе вагомі результати з питань, що розглядались.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь