A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова Ковельської районної ради продовжує робочі поїздки по району.

Дата: 30.03.2021 22:05
Кількість переглядів: 242

30 березня голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак разом із заступником голови райради  Андрієм Броїло здійснили робочу поїздку до Велимченської ОТГ.

Під час візиту до громади сільський голова Анастасія Павлович озвучила ряд питань та проблем, над якими, в даний момент, працюють в об’єднаній територіальній громаді, а також поділилась планами, які у майбутньому сподівається вирішити.

Зокрема, сільський голова розповіла посадовцям, що на території громади створено комунальне підприємство, яке займається збиранням та транспортуванням ТПВ з території громади.

У переліку питань, що потребують вирішення, сільський голова назвала стан доріг, формування бюджету громади, земельні питання тощо.

Анастасія Павлович ознайомила присутніх з об'єктами соціальної інфраструктури, які знаходяться в селі Велимче. Посадовці оглянули лікувальний заклад центр первинної медико-санітарної допомоги, поспілкувались з головним лікарем Софією Жук і поцікавилися рівнем забезпечення медичними препаратами, кількістю звернень громадян за медичною допомогою та проблемами, які виникають у роботі установи.

Гості оглянули приміщення місцевої загальноосвітньої школи, в якій навчаються 485 учнів, обговорили з директором навчального закладу Тетяною Павлович стан покрівлі, яка потребує заміни. Приємно вразив дошкільний навчальний заклад,у якому створенні достойні умови для перебування та навчання дітей.

По закінченню робочої поїздки В`ячеслав Шворак  зазначив, що районна рада готова сприяти у вирішенні проблемних питань громади та відкрита до співпраці



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь