A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Зустріч з підрядником в Білинській ЗОШ.

Дата: 31.03.2021 09:30
Кількість переглядів: 209

В с.Білин що в Ковельському районі у 2016 році було відкрито новозбудовану сучасну школу. Замовником цього будівництва було управління капітального будівництва Волинської області державна адміністрація,  а підрядником з будівництва- ТзОВ «Шинака-Україна».

До недавнього часу ця школа була у спільній власності територіальних громад сіл і селищ району та під опікою відділу освіти Ковельської РДА.

З моменту утворення Ковельської об’єднаної територіальної громади до складу, якої увійшло і село Білин школа була передана в комунальну власність міста Ковеля.

З метою огляду технічного стану Білинської ЗОШ  начальником управління освіти Ковельської міської ради Вікторем  Бичковським була  ініційована  зустріч на якій побували голова Ковельської  районної ради В`ячеслав Шворак, заступником райради  Андрій Броїло, заступник Ковельського міського голови  Віктор Жигаревич, керуючий справами Ковельської міської ради Іван  Чуліпа, директор   ТзОВ «Шинака-Україна»  Михайло Квятковський, директор Білинської ЗОШ Людмила Мороз, староста села Білин та Колодниця Петро Бородій.

 Під час зустрічі з підрядником  обговорили окремі  проблемні питання , які виникають в ході  експлуатації будівлі  школи. Зокрема, це стосується системи підігріву води, підтоплення підвального приміщення, стану покрівлі. В підсумку роботи зустрічі досягнуто певних домовленостей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь