A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Боча в Ковелі

Дата: 31.03.2021 13:52
Кількість переглядів: 399

Сьогодні, 31 березня 2021 року, в приміщенні Ковельської КДЮСШ імені Євгена Кондратовича, відбувся чемпіонат  області з гри БОЧА  серед осіб з ураженням опорно – рухового апарату.


Хоча боча – один з наймолодших видів спорту, проте набирає своїх обертів і в Україні. Адже, для людей, які мають складні травми, - це один із найдоступніших видів спорту. Варто зазначити, що останнім часом такі змагання з гри боча проходять на теренах Ковельщини вже не вперше, проте щоразу викликають великий та жвавий інтерес та захоплення, як серед організаторів, так і серед учасників змагань.

Тож і сьогодні, учасниками чемпіонатами були спортсмени з обмеженими фізичними можливостями не тільки з нашої  об’єднаної Ковельщини  (м. Ковель, смт. Голоби, смт. Турійськ, смт. Ратне, с. Сереховичі), а й суміжних районів (с. Сошичне, м. Ківерці). Загалом у змаганнях були задіяні 15 учасників.

Дружня, товариська атмосфера панувала з початку зустрічі та реєстрації присутніх. Адже, сьогодні, в залі спортшколи зібралися ті, які вже не раз довели, що можуть працювати, творити і займатися спортом.

Підтримати спортсменів прийшли представники влади, депутати районної ради, уболівальники.

Привітали учасників чемпіонату заступник голови районної ради Андрій Броїло, Ковельський міський голова Ігор Чайка, начальник Волинського регіонального центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан – Влащук, директор Ковельської КДЮСШ імені Євгена Кондратовича Олена Клімашевська, голова громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук, депутат районної ради Віталій Власов.

В свою чергу, заступник голови районної ради Андрій Броїло від себе особисто та від імені голови районної ради привітав спортсменів зі стартом чемпіонату. Адже, за словами  Андрія Петрович, вже кожен є переможцем. А також посадовець побажав, щоб ця перемога над собою увінчалася спортивними здобутками.

Після урочистого відкриття, розпочалися довгоочікувані змагання.

Результати чемпіонату:

у класі ВС1:

І місце – Павло Гущик (м. Ківерці);ІІ місце – Дарина Ткачук (м. Ковель);ІІІ місце -  Софія Шевчук (смт Голоби);

у класі ВС2:

І місце – Олександр Вакульський (м. Ковель);ІІ місце – Олег Гелетуха (м. Ковель);ІІІ місце - Олександра Миронюк (с. Сереховичі);

у класі ВС4:

І місце – Олександр Романюк (с. Сошичне);ІІ місце – Василь Патращук (смт Турійськ);ІІІ місце – Анатолій Ярошук (смт Ратне).

Переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами.

З їх числа  буде сформована збірна команда області на чемпіонат України з БОЧА, який  незабаром відбудеться в м. Одеса.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь