A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

День депутата

Дата: 01.04.2021 12:22
Кількість переглядів: 548

31 березня 2021 року  заступник голови районної ради Андрій Броїло та депутат райради Віталій Власов взяли участь у виїзному Дні депутата на територію  Тойкутського старостинського округу, який організувала Ковельська міська рада.


В рамках цього заходу присутні мали можливість оглянути  об’єкти інфраструктури, що знаходяться в селах, приєднаних до об’єднаної громади та входять до старостинського округу: Гішин, Доротище, Тойкут, Заріччя, Воля, Любче.

В ході роботи, заступник голови районної ради Андрій Броїло поділився досвідом щодо вирішення побутових питань життєдіяльності громади. Адже, перебуваючи на посаді голови районної ради сьомого скликання та на сьогодні проживаючи в с. Доротище, тримав  на пульсі питання збереження, розвитку та поліпшення матеріально – технічної бази закладів освіти, охорони здоров’я.

Андрій Петрович розповів, що саме завдяки тісній співпраці районної ради та райдержадміністрації  було збудовано Амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Садова,3 в с. Тойкут, проведено  реконструкції приміщення шкільного спортивного залу в с. Доротище,   здійснено ремонт цоколя, сходинкових клітин та відмостку фундаменту Тойкутської  школи, проведено роботу із заміни вікон на енергозберігаючі та зроблено внутрішні роботи шкільних коридорів вищезазначеного навчального закладу, проведено меліоративно – осушувальні роботи в селі Доротище. Хоча ще досить багато потрібно зробити, проте у спадок міській громаді було передано уже напрацьовані об’єкти інфраструктури, які продовжують  свою роботу   у звичному режимі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь