A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча нарада за участі голови районної ради та голови РДА з головами ОТГ.

Дата: 07.04.2021 14:26
Кількість переглядів: 317

Голова Ковельської  районної ради В’ячеслав Шворак, спільно з головою районної державної  адміністрації Ольгою Черен, 06 квітня 2021 року, провели робочу нараду з головами територіальних громад  новоутвореного району.

У нараді також взяли участь депутати Волинської обласної ради,  керівники та спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади  району, керівники та представники ряду обласних структур, представники місцевих ЗМІ, учасники АТО/ООС.

Нарада розпочалась хвилиною мовчання за загиблими в зоні проведення ООС військовослужбовцями - волинянами Сергієм Сулимою та Андрієм Горлатим.

У вступному слові голова райдержадміністрації зазначила, що сьогоднішня зустріч ініційована для того, щоб мати змогу ближче познайомитися і налагодити процес подальшої плідної співпраці задля належної організації та виконання завдань, покладених на районну державну адміністрацію та органи місцевого самоврядування Ковельщини.

Очільниця району представила учасникам наради голів територіальних громад Ковельського району, які в свою чергу привітали Ольгу Миколаївну Черен з призначенням на відповідальну посаду, засвідчили свою підтримку та побажали плідної праці на благо жителів краю. Керівники та представники територіальних громад висловили  своє бачення щодо формату подальшої  співпраці з районною радою, райдержадміністрацією.

На нараді розглянули питання мобілізації та мобілізаційної підготовки, експлуатаційного утримання, будівництва та ремонту доріг загального користування у 2021 році, щодо податку з доходів фізичних осіб до бюджетів територіальних громад, відповідно до постанови КМУ від 30.09.2020 року № 895 «Деякі питання територіальних органів Державної митної служби», про передачу майна з державної у комунальну власність територіальних громад, про паспортизацію місць видалення відходів  та організацію роздільного збирання побутових відходів, про підготовку до заготівлі лісових ресурсів,  щодо висвітлення діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в друкованих ЗМІ Ковельського району, про організацію спортивно-масових заходів.

Також під час наради обговорено питання  виділення земельних ділянок учасникам АТО/ООС, підготовку та відзначення 35-х роковин Чорнобильської трагедії, організації пасажирських перевезень та узаконення кар’єрів на території району.

Очільники району подякували всім за плідну співпрацю і наголосили,  що ми завжди  допоможемо конструктивно вирішувати всі питання, які виникають.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь