A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Створюємо ліси разом.

Дата: 14.04.2021 12:57
Кількість переглядів: 274

З 21 березня по 17 квітня в державі проводиться загальноукраїнська акція «Створюємо ліси разом», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України.

Метою Акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

13 квітня в рамках цьогорічної акції голова районної ради   В’ячеслав Шворак, голова районної державної адміністрації Ольга Черен, спільно з Любомльським міським головою Романом Ющуком, Вишнівським сільським головою Віктором Сущиком, а також керівниками та представниками Центру зайнятості, правоохоронних органів, прикордонної служби, ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК», духовенство Любомльщини, долучилися до створення лісових насаджень на території Любомльського  лісництва ДП «Любомльське ЛГ».

Перед посадкою саджанців  директор ДП «Любомльський лісгосп» Володимир Туревич, зазначив важливість такого роду заходу і  провів детальний інструктаж та на практиці  показав, як користуватися мечем «Колесова», правильно садити саджанці та засівати посадковий метеріал сосни звичайної.

         По завершенню роботи директор лісового господарства Володимир Туревич вручив учасникам акції «Створюємо ліси разом» подяки  та символічні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь