A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча поїздка голови райради до Шацької селищної ради.

Дата: 16.04.2021 21:02
Кількість переглядів: 219

Перебуваючи 15 квітня з робочою поїздкою у  Шацькій селищній раді, голова Ковельської районної  ради В`ячеслав Шворак разом з головою РДА Ольгою Черен  ознайомились з роботою об’єктів соціальної сфери.

З селищним головою Сергієм Карпуком були обговорені перспективи соціально-економічного розвитку громади та хід виконання пріоритетних завдань на 2021 рік. Також посадовці  проаналізували хід реалізації інфраструктурного проєкту каналізування населених пунктів навколо озера Світязь,  який фінансується у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна». Створення каналізаційної мережі  допоможе покращити якість питної води, створить належні санітарні умови, дасть поштовх цивілізованому розвитку туристичної галузі району.

Під час візиту очільники району ознайомились з ходом будівельних робіт нового приміщення Піщанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. В результаті будівництва нової школи з`являться навчальні класи для учнів молодшого віку, спортивний зал для занять фізичною культурою та спортом, бібліотека та приміщення ідальні. Школярі зможуть отримувати знання у нових просторих та комфортних класах.

Разом з селищним головою посадовці  оглянули в с.Пульмо  приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де ведеться капітальний ремонт  та проінспектували хід і якість виконання робіт.

Не оминули увагою керівники району  і капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення  О031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове-/М-07/, що реалізується за програмою «Велике будівництво».

В підсумку зустрічі голова райради В`ячеслав Шворак зауважив, що  поїздка видалася продуктивною та багатою на враження і запевнив, що районна влада готова до співпраці у вирішенні проблемних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь