A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Зустріч влади і духовенства.

Дата: 16.04.2021 20:56
Кількість переглядів: 181

Сьогодні відбулася зустріч керівництва району із представниками релігійних громад Ковельщини. У зустрічі взяли участь  голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова райдержадміністрації Ольга Черен, заступник голови РДА Роман Кульцман.

Розпочинаючи зустріч, В’ячеслав Шворак звернувся до духовенства з промовою в якій відмітив, що органи влади налаштовані на тісну співпрацю з  Церквою в питаннях духовного відродження, розвитку, збереження толерантності, порозуміння і злагоди в міжконфесійних відносинах та суспільстві.

Під час наради присутні обговорили різні питання це: і небезпека поширення гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом, зокрема — вжиття профілактичних заходів адже в церквах завжди перебуває багато людей, особливо в період Пасхальних свят; створення Ради церков; відновлення викладання у школах предмету “Основи християнської етики”; роль релігійних конфесій у суспільному житті.

В ході зустрічі,  про рівень захворюваності в Ковельському районі, розповіла

лікар епідеміолог Ковельського міськміжрайонного відділу Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Ярослава Бондарук .

Також до присутніх звернувся заступник начальника управління з превентивної діяльності Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області, підполковник поліції В'ячеслав Мартинюк, який закликав керівників релігійних громад вжити всіх заходів для унеможливлення поширення COVІD-19 у релігійних закладах та доводити до прихожан інформацію про необхідність дотримуватись маскового режиму та соціальної дистанції під час богослужінь. Також, як зазначив В'ячеслав Мартинюк, будуть залучатись працівники Нацполіції, які слідкуватимуть за дотриманням карантинних обмежень.

Заступник начальника Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області Олександр Дерев'янчук черговий раз нагадав про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки під час Великодніх богослужінь , обережного поводження з відкритим вогнем, не залишати увімкненими електричні  прилади.

На завершення голова райради В’ячеслав Шворак подякував усім представникам релігійних громад за готовність до співпраці, відкритість та небайдужість.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь