A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Легенда Ковельщини з 94 - річною історією життя

Дата: 21.04.2021 17:02
Кількість переглядів: 1109

20 квітня заступник голови районної ради Андрій Броїло привітав з 94 - річчям легенду Ковельщини, зв’язкову Української Повстанської Армії, учасницю Норильського повстання, несправедливо ув’язнену сталінських таборів Ганну Йонівну Зелену (Псевдонім  «Гива»»).


Хоча в історії України  зустрічалося мало жінок – чиновниць, жінок – політиків чи науковців, проте вірність української жінки  своїй батьківщині, патріотизм та відстоювання ідеї вільної України постійно мали місце в історії нашої країни. Саме Андрій Петрович в своєму вітальному слові зазначив, що нам пощастило  знати, спілкуватися  з видатною жінкою сьогодення Ганною Йонівною, завдяки якій та сотням  тисяч інших борців за незалежність нашої держави, ми сьогодні маємо визначну і багату історію. Сьогодні боротьбу за кращу долю українського народу продовжують наші воїни – захисники, які виховувались на прикладах своїх національних героїв. Посадовець побажав іменинниці міцного здоров’я та спільного святкування  сторіччя.

Не було б такої події чи просто інформації про той чи інший захід на шпальтах сторінки Ковельської районної ради, де ми б не писали про досить не просту історію життя Ганни Йонівни, проте завжди заворожує її оптимізм та сильна віра в краще життя.

З цією визначною датою   іменинницю також привітали    керівник апарату райдержадміністрації Степан Топольський, Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, начальник служби у справах дітей Ковельської РДА Сергій Ілюшик,  друзі, та подякували за мужність і самовіддану працю.

За видатні заслуги у боротьбі за Українську державність, патріотизм, активну громадянську позицію та з нагоди особистого свята – Дня народження присутні вручили Подяку головів районної ради та  районної державної адміністрації, квіти та солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь