A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

З Днем матері привітали матерів загиблих воїнів АТО/ООС

Дата: 07.05.2021 20:58
Кількість переглядів: 673

Традиційно в другу неділю травня українські родини відзначають День матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної поваги до жінки-матері. Тому напередодні прекрасного весняного свята голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, радник голови Іван Тусь, голова Ковельської районної державної адміністрації  Ольга Черен, виконавчий апарат РДА, військовий комісар Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Середюк, заступник військового комісара начальник мобілізаційного відділу Валентин Прищенко  зустрілися  на дому із матерями та дружинами загиблих та безвісті пропавших воїнів АТО/ООС Ковельського району, щоб привітати із Днем матері.

Представники влади висловили подяку жінкам за їх жертовність, стійкість і патріотизм, а також величезну силу духу, завдяки якій вони змогли підтримати рішення своїх синів, чоловіків боротися з агресором.

За кожним українським воїном стоїть жінка, сильна і водночас тендітна, яка його зростила, зрозуміла вибір сина, благословила й оберігала його своїм материнським серцем, знайшла в собі сили благословити його на захист України, за яку він віддав найцінніше – своє життя. Всім жінкам були вручені квіти та солодощі. В рамках вшанування Дня пам’яті та примирення представники влади відвідали могили Героїв, які боролися за незалежну Україну.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь