A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Представники районної влади привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни

Дата: 07.05.2021 21:38
Кількість переглядів: 202

На Ковельщині вже стало доброю традицією напередодні Дня перемоги і Дня пам’яті та примирення  шанувати ветеранів війни. Не став винятком і цей рік. 7 травня 2021 року голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови  райради Андрій Броїло, радник голови Іван Тусь, голова Ковельської районної державної адміністрації  Ольга Черен, виконавчий апарат РДА, військовий комісар Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Середюк, заступник військового комісара Валентин Прищенко разом із головою ветеранської організації Валентиною Січкар відвідали і привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни.

На жаль, з кожним роком ветеранів Другої світової війни стає дедалі менше. Представники влади, бажаючи ветеранам міцного здоров’я і довгих років життя,  вручили їм подарунки,  квіти та листівки. Ми маємо пам’ятати про подвиг тих ветеранів, кого вже немає серед нас, і цінувати досвід живих, що передають естафету мужності молодим воїнам, які сьогодні змушені взяти до рук зброю, захищаючи цілісність України.

Бажаємо всім ветеранам та захисникам Вітчизни: міцного здоров’я,  довгих років життя, мирного неба над головою,  щастя та злагоди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь