A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Урочисте покладання квітів з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дата: 09.05.2021 20:21
Кількість переглядів: 140

Скільки б не минуло років, 9 травня завжди лишиться у пам’яті народу як найсвітліший та найвеличніший день –  день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни, день беззаперечної перемоги над нацизмом, ми ніколи не забудемо, якою ціною вона дісталася нашій Батьківщині. 

9 травня в місті Ковель в цей  день згадували всіх, чиє життя забрала війна, низько вклонились та вшанували ветеранів, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Біля  Меморіалу Слави зібрались голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова РДА Ольга Черен, міський голова Ігор Чайка, ветерани праці, учасники АТО/ООС, Афганістану, представники підприємств та установ, громадських організацій, політичних партій, жителі та гості Ковельщини. Біля  Меморіалу Слави відбувся урочистий мітинг, присвячений 76-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який розпочався із виконання Гімну України та хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять тих, хто поліг в бою, помер від фронтових ран, тих, чиє життя безжально відібрала війна. Схилили голови перед загиблими воїнами у Другій світовій  війні та  воїнами, які  обороняли й боронять територіальну цілісність  України.

На завершення мітингу відбулося покладання квітів до Вічного вогню, стели пам’яті воїнам-інтернаіоналістам, пам’ятної стели загиблим землякам – учасникам АТО, борцям за волю України.

 Вічна Слава Героям! Вдячні нащадки ніколи не забудуть велич подвигу поколінь, які перемогли фашизм та встановили мир на нашій землі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь