A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча поїздка.

Дата: 13.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 167

На черговій сесії Ковельської районної ради, яка відбулася 23 квітня цього року, розглядалось питання про надання ТзОВ «ВОЛИНЬБУДМАТЕРІАЛИ» спеціального дозволу  на користування надрами для видобутку піску в родовищі поблизу села Сереховичі Ковельського району.

Однак необхідної підтримки проєкт рішення, розроблений виконавчим апаратом районної ради не набрав. Депутати доручили постійній комісії з питань сільського господарства, екології  та земельних ресурсів здійснити виїзд на територію рудовища, вивчити всі нововиявлені обставини цього питання та подати у виконавчий апарат відповідні висновки та пропозиції.

Тож з цією метою нещодавно голова постійної комісії  з питань сільського господарства, екології  та земельних ресурсів Василь Голядинець, член цієї комісії Андрій Дерев`яненко, за участі голови Ковельської районної ради В`ячеслава Шворака, заступника голови райради Андрія Броїла, депутата районної ради Андрія Харламповича  побували на Сереховичівському рудовищі пісків, яке планується для відведення на розробку копалин місцевого значення.

В комісійному обстеженні ділянки взяли також участь голова Ковельської РДА Ольга Черен,заступник голови РДА Дмитро Красносельський, Сереховичівський сільський голова Ростислав Шиманський а також директор ТзОВ «ВОЛИНЬБУДМАТЕРІАЛИ» Анатолій Мацюк.

В ході роботи депутати, представники адміністрації та приватного підприємства погодили дальнійший план дій щодо розв’язання питання  про надання ТзОВ «ВОЛИНЬБУДМАТЕРІАЛИ» спеціального дозволу  на користування надрами для видобутку піску в родовищі поблизу села Сереховичі Ковельського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь