A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Керівництво Ковельської районної ради взяло участь у засіданні Волинської регіональної платформи

Дата: 16.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 143

Нещодавно в селі Радовичі Ковельського району відбулося засідання Волинської регіональної платформи на тему: «Актуальні питання становлення ОМС в умовах нового адміністративно-територіального устрою».

В заході, який зініцювали Асоціація міст України спільно з народним депутатом В`ячеславом Рубльовим взяли участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, депутати обласної ради, голови територіальних громад області, очільники районних рад та адміністрацій, а також народні депутати України.

Голова обласної ради Григорій Недопад під час засідання наголосив на важливості залучення інвесторів в громаду та озвучив проблеми з якими стикнулися органи місцевого самоврядування під час реформи децентралізації. Голова обласної ради зазначив: «Потрібно проаналізувати всю ту землю, всю нерухомість, господарські двори, природні багатства, які є на території громад та знати що ми можемо запропонувати інвесторам. Не продати, не подарувати, не віддати безкоштовно, а звести по таких блоках, які ми готові запропонувати для інвесторів. Адже коли інвестор лишиться тут, буде створювати робочі місця, нарощувати ВВП, і, зрештою, ці податки будуть надходити в громади. Тому до 30-річчя Незалежності України ми маємо це підготувати».

Для кращої координації роботи між громадами та представницькою гілкою влади в стінах обласної ради створена Координаційна рада, під час засідань якої представники органів місцевого самоврядування можуть вільно говорити про проблеми які виникають у них та почути чіткі відповіді від виконавчої гілки влади.   

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь