A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Візит делегації з Любомля.

Дата: 25.05.2021 21:57
Кількість переглядів: 199

Сьогодні голова  Ковельської  районної  ради В`ячеслав Шворак та заступник голови районної ради Андрій Броїло  провели робочу зустріч із  заступником Любомльського міського голови Ігорем Торбою, директором КП «Друкарня» Любомльської міської ради Сергієм Боярчуком та головою Волинської обласної громадської ради національного і духовного відродження Дмитром Корнелюком.

Посадовці обговорили співпрацю Ковельської районної ради з місцевими засобами масової інформації. Окрім цього,  заступник Любомльського міського голови Ігор Торба розповів, що рішенням міської ради створено КП «Друкарня» Любомльської міської ради, яке віднедавна очолює Сергій Миколайович Боярчук. Сергій Миколайович довів до відома присутніх інформацію про наміри щодо розвитку підприємства та користуючись нагодою зробив коротку презентацію продукції та послуг, які буде надавати комунальне підприємство. Присутній на зустрічі, Дмитро Корнелюк також вніс рекомендації щодо шляхів співпраці з органами місцевого самоврядування, можливостей книгодрукування тощо.

В підсумку зустрічі голова районної ради В`ячеслав Шворак  запевнив присутніх в тому, що буде сприяти усім підприємствам комунальної форми власності, аби вони розвивались з економічною вигодою та відповідними податковими можливостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь