A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

У День захисту дітей до Заболоттівської спеціальної загальноосвітньої школи –інтернат завітали гості з подарунками.

Дата: 01.06.2021 17:06
Кількість переглядів: 128

https://rada.info/upload/users_files/23251822/d1d226b6d689ee9225efaadd99a1274b.jpgЛіто щороку приносить нам нову радість, віру та надію. І, напевне, саме тому на початок теплої пори року припадає Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них. Цей день не лише веселе свято для дітей, але й нагадування суспільству про те, що є певна категорія дітей, які потребують людського тепла й підтримки.

Сьогодні, 1 червня, юних мешканців району, які перебувають  у Заболоттівській спеціальній загальноосвітній  школі –інтернат привітати зі святом завітали голова Ковельської  районної ради  В`ячеслав Шворак, заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Красносельський, Заболоттівський селищний голова Валерій Свіржевський.

Вітаючи колектив школи –інтернат та дітей, В`ячеслав Петрович висловив щиру подяку всім працівникам за те, що вони створюють атмосферу справжньої родини, дарують тепло і затишок, якого так потребують  вихованці. Побажав всім міцного здоров’я, щастя і благополуччя, а дітлахам – радісних посмішок, щасливої долі, сповненої радості й надії життя. Закликав усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього.

 В цей особливий день, вихованцям  поважні гості вручили  грошовий сертифікат на придбання спортивного інвентарю та солодкі подарунки, які викликали у дітей яскраві емоції та щирі посмішки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь