A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

В`ячеслав Шворак взяв участь у засіданні Координаційної ради при голові Волинської обласної ради.

Дата: 02.06.2021 15:13
Кількість переглядів: 196

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради.

2022-й рік стане «Роком дитини на Волині» таку ініціативу голови обласної ради підтримали волинські самоврядці у ході засідання Координаційної ради. Григорій Недопад наголосив, що у наступному році керівництво Волинської обласної ради ставить на меті сприяти формуваню та реалізації в області політики, спрямованої на комплексне забезпечення прав та інтересів дітей, створення умов для розвитку дитини,  а також належної підтримки сімей з дітьми.  

Також  члени координаційної ради вирішили спільно із структурними підрозділами ОДА розробити та затвердити на 2022 рік, регіональну програму "Рік дитини на Волині". Окрім того, спільно із територіальними громадами області буде створено робочу групу, яка напрацьовуватиме План заходів з реалізації регіональної програми "Рік дитини на Волині".

Говорили про співпрацю КНП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради з територіальними громадами щодо надання високоспеціалізованої медичної допомоги населенню. Виконуючий обов’язки директора обласної клінічної лікарні Олександр Дудар наголосив, медзаклад готовий співпрацювати із громадами, приймати їхніх мешканців на лікування, але за умови правильного оформлення електронного направлення сімейними лікарями.
 На засіданні координаційної  ради стало відомо, що обласний фестиваль фізичної культури та спорту відбудеться 4 липня у с. Гуща Рівненської громади Ковельського району. Заплановано, що у фестивалі прийматимуть участь усі громади області.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь