A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак привітав працівників водного господарства.

Дата: 03.06.2021 13:00
Кількість переглядів: 187

У першу неділю червня в Україні традиційно відзначається  День працівників водного господарства. Із цієї нагоди,  03 червня 2021 року, напередодні свята, в  актовій залі Ковельської експлуатаційної дільниці Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області   відбулися урочистості.

Розпочав зібрання начальник Ковельської експлуатаційної дільниці Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області   Валерій Грижук, який привітав колег зі святом.

Від імені Ковельської  районної  ради та  державної адміністрації під час свята до присутніх звернувся голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак. Він  подякував колективу управління за злагоджену та ефективну роботу, яка сьогодні, як ніколи, викликає щиру вдячність і повагу, побажав благополуччя та подальших високих професійних досягнень. 

Також до привітальних слів долучились заступник міського голови Віктор Жигаревич та в.о. начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Ростислав Кравчук.

        За добросовісне виконання обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток водного господарства Волинської області та з нагоди професійного свята В`ячеслав Петрович нагородив почесною грамотою районної ради та  райдержадміністрації  Лавренюк Ольгу Миколаївну, провідного інженера-гідротехніка Ковельської експлуатаційної дільниці Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь