A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

У пошуках шкільного дзвоника

Дата: 08.06.2021 17:55
Кількість переглядів: 177

Сьогодні відбувся   «Останній дзвоник» у   Доротищенській гімназії Ковельської міської ради Волинської області. Сьогоднішнє свято було особливим  за тематикою його проведення.  Адже, в рамках Всеукраїнської акції «Рух  - це здорово» для здобувачів освіти та гостей був організований Квест : «У пошуках шкільного дзвоника». Та насамперед освітян, гостей та учнів привітав Андрій Броїло, заступник голови Ковельської районної ради.


Посадовець  зазначив, що сьогоднішній дзвінок  сповістив для учнів  про початок літніх канікул, а для  випускників початок нового життєвого шляху та про багато літніх вражень для кожного.  На святі Андрій Петрович був не тільки, як представник влади, а й як батько учнів місцевої школи, одні з яких є випускниками цієї школи, а  інші – ще тут здобувають нові  знання. Тож розуміючи та щоразу переживаючи емоції, як батько, зауважив, що  шкільні будні додають щоденного клопоту у батьківський напружений графік життя, але ні з чим не зрівняна радість - бачити своїх дітей щасливими в рідній країні, з новими знаннями, досягненнями та мріями.  Побажав усім міцного здоров’я,  батькам – бути завжди опорою та підтримкою для нових починань своїх дітей, а вчителям висловив подяку за те, що є авторитетом та прикладом для учнів. Також Андрій Петрович передав вітання від голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, голови Ковельської райдержадміністрації Ольги  Черен та голови постійної комісії  з питань освіти, культури, охорони здоров'я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту районної ради Віктора Бичковського та  вручив Почесні Грамоти за успішний виступ у І Всеукраїнському конкурсі вокального мистецтва імені Андрія Гордійчука  (диплом ІІІ ступеня ) та  зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі  читців «Мій любий краю» учениці 6 класу Доротищенської гімназії Анастасії Шпак та за зайняте ІІ місце у І Міжнародному конкурсі,  VII Всеукраїнському конкурсі,  присвяченому 150 – річчю від дня  народження Лесі Українки  «Змагаймось за нове життя» учениці 9 класу Доротищенської гімназії  Маргариті Орловій та від себе особисто подарував творчим школяркам збірки творів Лесі Українки. 

Виконуюча обов’язків  директора Доротищенської гімназії  Оксана  Оверчук  привітала усіх зі святом та  розповіла про умови Квесту, участь в якому брали усі бажаючі:  і учні, і батьки, і вчителі.

Тож від щирого серця Ковельська районна рада  вітає усіх зі святом "Останнього дзвоника" та бажає нових звершень, мрій та веселого і змістовного літнього відпочинку!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь